onsdag 24. februar 2010

Siste innspurt..

Tirsdag 23.2.2010. Siste innspurt i dag! Nå er jeg lei!! Kort og godt!! Rydda ferdig siste hjørne,inkl. veggseksjon og masse rot som har stått lagra i den kroken under opp-pussinga. Soverommet trengte også et raid,men nå er det verste gjort,bortsett fra ett lass skittentøy i vaskekjelleren da..

Etter mange timers jobbing er det godt å sette seg ut i sola,nå skal jeg hvile på laurbærene.. Jeg og småfrøkna rigger oss til i solveggen og sola steiker godt. Å hvor godt det er å leve!!

I ettermiddag tok jeg med meg småtrolla på kino: Prinsessen og frosken,kjempekos film. Den fikk jo også en femmer,kunne fått seks synes vi. Ungene var veldig fornøyde. God plass i salen,ikke tvil om at det er vinterferie!

Etterpå møtte vi storebror for å kjøre hjem det nyinnkjøpte gliset hans.
Lappen er rett rundt hjørnet,så han trenger fremdeles en co-pilot.. Småtrolla var mektig imponert over storebrors bil..mamma er også fornøyd...for ikke å snakke om eieren selv..

Onsdag 24.2.2010. Faktisk ganske god natt i natt...hmmm..ingen hetetokter heller...går det an...hmm... Våknet 7.50 i dag,fant ut at jeg like godt kunne stå opp,ferie eller ikke ferie...få unna siste rest av klesvask..så slappe av...mmmm..

Var innom rommet til småfrøkna en time for å blåse det også,hun ble veldig så fornøyd da jeg var ferdig,hun prøvte litt selv også,men det gikk fort i stå..

Tok med meg alle tre ungene i storebrors nye bil til kjøpesenteret vårt i kveld...litt småhandling og lillebror fikk en tiltrengt hårklipp..så flott han ble!!

Nå er det visst på tide å ta kveld; i morgen kommer pappa hjem..Utrolig så fort de to ukene har gått...??... sånn er det når man har nok å ta seg til..

2 kommentarer:

  1. hei prøve meg igjen 3 gangen gjelde det..ser ikke ut som pc liker mine innlegg..jeg ville bare si at du er jammen en aktiv dame.....jeg har lagt hodet mitt i bløt for og tenke om jeg var så aktiv når jeg var så ung som deg...var nok aktiv nok men jeg var helt frisk da stor forskjell..nå slapper jeg av før og etter trening bake og strikke mindre...ja ja slik er nå livet. du nevnte solen jeg satt og ute en dag men bare litt ikke som før det heller...ha en fin uke videre. og be sønnen dine kjøre forsiktig.mia

    SvarSlett
  2. Her er du også,Mia! Når jeg bare slipper deg inn..hihi. Jeg publiserer så fort jeg har sett at det er et innlegg som ligger og venter og som jeg vil publisere. Det er nok av de som gjerne vil lokke meg inn på ting jeg ikke vil,de siler jeg ut.Klem.

    SvarSlett