mandag 22. februar 2010

Vinterferie!

Mandag 22.2.2010. Opp 7.30,ungene sover enda,så det blir en liten stille morgenstund med pc og frokost-TV før vinterferieuka tar til..

Det har kommet masse snø i natt! Snøen ligger oppover vinduskarmene..kjempekos! Dette er jo vinterferie med stor V!! Ikke ofte vi har snø i den,nei.. Jeg elsker snø,hvis dere ikke har forstått det.. Godt jeg har eldstemann hjemme til snømåking..

Det ble ei rolig natt fra småfrøkna si side..trenger nok å hvile ut etter en dårlig søndag,stakkar.. Jeg skal være på fysio klokka 9.15,tror jeg må droppe treninga etterpå og heller komme meg hjem igjen. Ikke kjekt å la henne være alene når hun er syk..eldstemann er hjemme en stund mens jeg er borte,så skal han på jobb.

En travel dag er over...jeg har stått på med malekosten for å bli ferdig,så nå nærmer det seg..er alltid det siste som tar mest tid,av en eller annen grunn..

Småfrøkna er god igjen og matlysta på vei tilbake,godt er det.. Etter mye masing slapp jeg henne ut i det flotte vinterværet med sol,vanskelig å si nei...

Diskuterte litt med fysioterapeuten min i dag om nattevondtene mine..hun tror at det er nervesmerter fra L4,som jeg har kreft i...det kan jeg si meg enig i siden de har sagt det samme på sykehuset..kreft i virvlene kan gi nerveskader som har nedadstrålende smerter,slik som med isjias..men like vondt for det..

2 kommentarer:

  1. Uff, at du skal være så plaget med disse smertene. :( Ellers kjenner jeg til det der med siste malingsstrøket. Venter stadig på riktig tid selv, men den har foreløpig ikke dukket opp. (Siste strøk ble tatt i goood tid før jul...) Har du et godt tips for å finne motivasjon tar jeg gjerne imot! :D Problemet her er at det er i gangen så fremkommeligheten må være grei underveis, både for hund, barn og voksne... Vel, håper dere får en super vinterferie med masse sol og snø! :)

    SvarSlett
  2. Hei. du er i full gang forstår jeg.utrolig så iherdig du er...jeg trøster meg med at jeg er en del eldre enn deg. for med meg går ting mer i sakte tempo..det var mer fullt kjør når eg var på din alder...men da var jeg ikke syk.men full jobb unger mann og vasking og baking hele tiden.hørte i radioen en dag at en oldermor gikk til de hun var bestemor el oldermor til for hun hadde det så travelt!!!! hadde ikke til til middagselskaper lenger den var god men tenkte over det...ting tar jo mer tid når en blir tja eldre hva tid blir en eldre da... Ha en fin uke. mia

    SvarSlett