lørdag 20. mars 2010

Treningsmaratonuke...

Mandag 15.3.2010. Slankekur på gang!! Prednisolonkiloene skal av igjen!! Etter ei sånn cirka grei natt er det på tide med fysio og kondisjonstrening. Det er bare trening nummer 1 denne uka...har bestemt meg for å trene hver dag samtidig som matinntaket skal begrenses til normalen...vekk med snop,chips mm...

Kjenner allerede effekten av å halvert døgndosen...: det evinnelige trykkitrynetsyndromet er borte,nettene er ikke blitt verre heller med kun kveldsdosen igjen..greit å være sin egen medisinadministrator...hihi..de berømmelige kiloene har satt seg under mageskinnet,der får de ikke være,det er jo snart bikinisesong!!! Den har jeg jo egentlig begynt da..hihi..

Jeg ga bånn gass og litt til på treninga i dag,her setter vi alle kluter til...gleder meg egentlig til denne treningsuka,jeg liker jo som kjent å trene...skal også prøve ut noen nye treningstimer hos Arena,så dette blir kjekt!! Alt foregår på formiddagstid,så det er ikke noe problem å sette i gang..

Tirsdag 16.3.2010. Har sovet som en stein i natt!! Sov uten å våkne fra 23.30 til 6.55!! Fantastisk!! Kan ikke huske sist jeg sov så lenge!! Ikke hetetokter heller!! Ahhhh!! Våkne tørr og uthvilt,for en luksus!!

MEN,straffen for ei lang natt på samme siden er mørbanka hofte,lår og legg og det gjorde vondt til langt utpå formiddagen!! Men pytt! Spinning/styrke here I come!! Ny time,dette har jeg ikke prøvd før...

Først hadde vi 40 minutt på spinningsykkel(første gang jeg prøver dette) og jeg hang ikke etter noe særlig...etterpå var det 40 minutt med styrketrening med vekter og gummistrikk? i en annen sal,bånn gass,ikke noe husmortrim her,nei..svetten rant i strie strømmer som alltid..deilig! Jeg ga jernet,som vanlig..hihi...

På kvelden ble det tid til en times tur som co-pilot med eldstegutten rundt om i distriktet og litt shopping,koser meg på tur med ham,småfrøkna var også med denne gangen...litt spennende å være med storebror på tur..

Onsdag 17.3.2010. Død og pine for en gangsperr!! Men jeg har hatt enda ei god,lang,tørr natt...men straffa er som vanlig ei mørbanka soveside..jaja,noe må man ofre for litt kvalitetssøvn..

Kjenner at jeg var på trening i går,ja...å huff!! Men i dag er jeg klar for stasjonsstyrketrening,selv om jeg føler meg litt redusert...jaja,det går seg vel til..ble litt skytteltrafikk som copilot i kveld også..to unger som skal til speidern på ulik tid,eldstemann er fornøyd,da..en times tur utenom ble det også..råning med mamma er in for tida...så lenge det varer..

Torsdag 18.3.2010. Bra natt uten hetetokter i natt også...fantastisk!! Travel dag i dag!! Begynner dagen med Pilates med ball...ikke noen husmortrim dette heller,nei! Kjekk time,men kjente på gangsperren fra de andre dagene i dag også..

På vei hjem var jeg innom kommunen og hentet nøkler til fritidsklubben og handlet.
Etterpå var det hjem og lage gele til barneselskap i morgen...småfrøkna blir 8 år den 24.3 og skal ha selskap på fritidsklubben på skolen vår..22 jenter skal gjøre lokalet utrygt.

Klokka 17 er vi på plass i kirka til den årlige s-klubb-basaren. Ungene og jeg kjøper masse lodd,men det blir dårlig med gevinster i forhold til tidligere år...kun en gevinst,det var småfrøkna sin....jaja,pengene gikk til en god sak.. Småfrøkna sang sammen med koret sitt også.

Etterpå er det hjem og puste ut,hive på seg treningstøy,plukke opp naboen og avgårde til treningssenteret for førpremiere på Zumba,klokka 20.30! Der var 130 damer og 1 mann klar til innsats. Det var kjempekjekt...svetten rant og vi fikk rista løs både det ene og det andre....

Klokka 22.30 var jeg klar for senga og godt fornøyd med dagens treningsinnsats...pjuh...men,men,det er bare å sove og gjøre seg klar til neste økt om ca 12 timer..

2 kommentarer:

  1. hei! Sånn som du trener så kommer du til å må løpe flere etapper på Holmenkollstafetten.ellers blir det nok du som må løpe den lengste etappen.Jeg prøvde HKstafetten en gang - korteste distanse - utrent.Huttetu, men morro var det lell. Lykke til - hvis alt klaffer så dukker jeg opp og heier på deg. Klem fra Vigdis

    SvarSlett
  2. Hihi,jeg hadde allerede meldt meg villig til å løpe flere etapper hvis vi ikke fikk nok deltagere på laget(15),men vi ble 19,så da blir det en...men jeg har sagt meg villig allerede til å løpe lengste etappe..så får vi se..skal være møte etter treningen i mårra ang Holmenkollstafetten,så får vi se..Hadde vært kjekt om du dukket opp!! Klem. Blir kjempekjekt med ei hel helg i hovedstaden med treningsgjengen!

    SvarSlett