onsdag 27. oktober 2010

Fjøslukt!

Tirsdag 26.10.10 Opp og hopp,folkens!! En ny dag er på vei!! Småfrøkna skal være med SFO på bondegårdsbesøk i dag,så i dag er det klær fra den litt mindre nye garderoben,regnklær og støvler..de har vært der før og hun synes det er kjempegøy..det er en av de ansatte på SFO de er hos..flott tilbud til ungene!!

 OOOOOps....kikka i filoen min da jeg hadde stått opp og satt meg til med pc-en som vanlig i dag...jeg har hele tiden trodd at jeg skulle på sykehuset for å få svar på alle prøvene på fredag,men det er jo på torsdag...hm...det skulle tatt seg ut...fått en telefon utpå dagen med spørsmål fra lege og Zometa-sykepleier om at:hmm... skulle ikke du vært her nå...??? Ehem...det har jeg klart før,ja.. Jaja,jeg redda skinnet i tide!!

Jaja...da var det bare å gjøre seg klar og komme seg avgårde for å få tatt blodprøver med en gang,så kan jeg ta noen ærend etterpå...to fluer i en smekk...ikke verst det,nei... Ikke så kjekt med stikking i min ene arm to dager på rad...og jeg var ganske blå etter kontrastvæsken på CT-en,så det var litt vanskelig å finne blodårene syntes hun..

Hun siklet bort på min andre arm og foreslo å bruke den,men neida...du kan godt få se på den,sa jeg,men bruke den???...nope!! Så da var det på`n igjen med venstre arm og bare føle seg frem etter pulsen,men hun klarte det på første forsøk..ny dame,ikke sett henne der før..de andre sykepleierne vet at jeg ikke gir bort min høyre arm til noen..den skal jeg ha med meg frisk og rask i graven...hihi...uffda,...jaja..

Det ble faktisk et par kalendergaver,julegaver og noe til meg på ærendsrunden etterpå...ikke verst..men da jeg kom hjem kjente jeg at det skulle gjøre godt med en kvil..deilig..

Kvilestunda er over...middagen er ferdig og ungene har akkurat kommet inn dørene...og fyttirakkern for ei fjøs/kuskitlukt..øøørkkkkk...og det der måtte jeg ha ved siden av meg ved middagen og leksene før vi fikk sendt henne i dusjen...kropp,hår,alle klær,regnklær,lue og støvler...å fisj!!

Alt måtte på vask...en smule ekstra-arbeid,men de hadde hatt det kjekt og hun hadde kost med det meste som var å få tak i så det var ikke rart hun stinket,nei!!! Hun elsker jo alt av dyr,så VI det noen som kan klappes,holdes eller koses med er hun der med en gang..jaja...kjekt at det var kjekt,da!!!

Kveld og mørkt ute...nå skal vi jo snu klokka om noen dager..da blir det styr igjen med retting på alle klokker overalt..jaja..alt har sin sjarm,sies det..

Vi har bestillt oss en liten svipptur med danskebåten til Hirsthals fra fredag kveld til lørdag kveld...det skal bli kos..får bare håpe at værgudene er med oss...vi er ikke alltid så bortskjemt med det her på vestlandet...det blir sånn at hvis det er vindstille en dag er det rart og stille og man kan høre sin egen hjerne,liksom..merkelig det der..er så vant til at det suser døgnet rundt...

Men tilbake til turen: vi gleder oss..er en stund siden vi har vært alene på noenting,så det skal bli deilig..storebror fikk tilbud om å være med,men han skulle ut å seile med pappan sin,hvis det ble vind...det var den vinden vi ikke ville ha da..jaja...får jo kjøpt inn litt mere baileys da...det er jo ikke så dumt..så får jeg prøve å kvile litt lengre på fredag så jeg holder ut ei stund..

Jaja..nå er det iallefall leggetid for i dag,så da får jeg si takk for meg..vi snakkes i mårra!!

2 kommentarer:

  1. Heisann! Koslig at du vil titte på bloggen til venninnen min i USA. Vi har vært brevvenninner siden vi ble født faktisk! (Mødrene våre startet for oss :-) Uansett her er bogg adressen hennes: http://juliannewardnelson.blogspot.com/
    Hun fikk konstantert brystkreft med spredning tl lymfer og skjelett i februar i år. Nå er hun av cellegift og venter på operasjon mens hun er på hormonbehandling. Men dette ser du jo selv av bloggen hennes... Ha en fin dag! Klem fra Ida

    SvarSlett
  2. Hei Ida ! Joda! Litt kjekt(eller er det feil ord...??...jaja,du forstår vel hva jeg mener...) å se hvordan andre takler sykdommen,behandlinger osv..jeg er jo stadig på jakt etter andre med samme diagnose som meg...leter vel egentlig etter noen som har levt lenge med samme diagnose,selv om jeg vet at hver eneste pasient har sin unike sykdom og reaksjon på behandling...men håpet kan ingen ta i fra meg... Klem til deg og ha en god dag!

    SvarSlett