tirsdag 8. februar 2011

Ny uke,ny treningsuke,nye treningsmuligheter..

Mandag 7.2.11..opp og hopp!!..mandag og ny uke..ny uke og mange muligheter...hurra..hva skal jeg finne på i dag da..jooo..en rolig start på mårran,få ungene på skolen,så er det rett på trening...jesssss...for en flott måte å starte uka og dagen på..

..bagen står ferdig pakket..her er det bare å få på seg treningstøyet og komme seg avgårde..bodypump og spinning i dag..jeg gir jernet i dag også...Nordsjørittet ligger som en liten nisse bak øret og ber meg yte det lille ekstra..han gir seg ikke før jeg er pudding...

..men merkelig nok...etter ei hard treningsøkt...en banan,10 minutt og skravling på benken i garderoben så er jeg klar for ei ny økt...fett nok da...har etter litt tankevirksomhet prøvt å få gang på den gamle pulsklokka mi...ingen på treninga har peil..

...prøvte meg på G-sport,der jeg kjøpte den,men tre ansatte,(og det var ikke en kunde i butikken)kunne ikke hjelpe meg...det var over 4 år siden de hadde solgt det merket...ja,det vet jeg,prøvte jeg meg,men det jeg trenger er bare litt hjelp til å få gang på den..nei..de kunne ikke med den...det var lenge siden de hadde solgt den(omattogomatt)..

...kjente at jeg ble passe irritert..tror de mistet en kunde der ja..makan..de kan vel prøve å hjelpe selv om det er noen år siden den ble kjøpt der??det er vel lov å prøve??!!..jaja..det var det kapittelet..

..etter trening,middag,lekser osv.. begynte jeg å se litt på nettet på pulsklokker med lett bruksanvisning slik at selv mor kan klare det(HAHA),og endte opp med Polar FT60..bestille på nett?...sjekke butikk?..kjøpe nå!...denne dama har aldri vært tålmodig så hun kjørte til Intersport og kjøpte en med det samme..

...ingen vits i å utsette noe til i mårra som kan gjøres i dag..jeg kom hjem med ny pulsklokke selv om det var en herremann som ville at jeg skulle kjøpe den mest avanserte klokka de hadde og som kunne brukes til alle idretter osvosv..måle styrke i tråkket og jadajada..hadde gitt opp lenge før jeg hadde fått satt klokka på start...

...så den som satt hele kvelden og leste bruksanvisning,trykte på klokka og ikke fikk tid til å blogge,det var meg!! Så da vet dere det!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar