søndag 6. februar 2011

Søndag..men langtifra kviledag..

Søndag 6.2.11 Opp 9.40...ingen grunn til å dra seg lenger..ett kattspetakkel har kommet inn soveromsvin duet og kneget og malt på meg en god halvtime,så nå gir jeg opp..koppen,pc-en og en rolig morgenstund er neste stasjon...

..da alle hadde kommet i klærne og spist frokost satte jeg og Småfrøkna i gang med å lage hjemmelaga knekkebrød...det er jammen fort gjort..bare tørre ingredienser,blandes med vann,svell 15 minutter,klin utover to steikeplater,del opp i knekkebrødstørrelser og i ovnen med det...megaenkelt og knallgodt..

....som den ihuga knekkebrødspiser jeg er var dette midt i blinken for meg..mmm..lettvint til tusen..oppskrifta er fra frokost-tv..nå har jeg prøvt både knekkebrød og muslirundstykker som Wenche har laget og begge var like gode og enkle å lage..

...Broremann sin tur til å velge film i dag og det ble Yogi Bjørn..da klokka passerte 13 måtte vi ringe og etterlyse ham...filmen begynte klokka 14..jeg og Småfrøkna lagte i stand pop-corn og saftflasker til ungene til kinoen mens vi venta,så da han kom satte vi oss i bilen alle tre og suste avgårde..

...vi passerer McDonalds på vei inn til kinoen..mmmm....MCFlurry..ingen av ungene blånekta da jeg spurte om vi skulle kjøpe med oss hver sin til å ha med på kinoen..seint ute var vi allerede,men av erfaring vet vi at det er reklame før filmen begynner,så vi hadde god tid..

..filmen var kjempemorsom..vi lo,både barn og voksne..kan anbefales..på vei ut så vi forfilm på Istid 4..den må vi se...så artig ut den også..da vi kom hjem så gubben sport,Broremann ville spille play-station og Småfrøkna ville se på Villdyrlegen på pc..så jeg fant ut at jeg kunne ta meg en middagskvil med god samvittighet..

..etter kvilen fant jeg ut at jeg ville lage en runde til med knekkebrød..så fort gjort at det er null arbeid..det som trenger litt tid er steikinga..i kvellinga er det på tide å gjøre klar skoleklær,ransler og treningstøy..greit å ha alt klart når vi starter på ei ny uke..

..og nå har småtrolla sovna...gissebassen skal få nattmaten sin,kattedyra skal få lov til å være inne og jeg skal legge meg...zzz...best å være utkvilt til ny treningsuke..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar