tirsdag 14. juni 2011

Tirsdag 14.6.11 ...dagene har gått unna som en røyk,og gratulasjonene strømmer inn etter Nordsjørittet...det er visst mange som har fått med seg hva som skjer...har også blitt kontaktet av flere journalister....må gå litt i tenkeboksen tror jeg...

...formen har vært kjempefin,kan ikke merke at jeg har vært med på noen utskeielser,nei...godt er nå det da!!...hetetoktene er der for fullt om nettene igjen,det hjalp visst ikke at jeg svetta ut noen liter på rittet,nei...

...i dag har jeg hatt damebesøk igjen...nå har vi fått ei til i klubben for oss som ikke er helt gode,hiihi...kjekt å snakke litt om felles plager og lyster...hun som er dårligst av oss alle tre bestiller cruise-og ferieturer i søkk og kav...tenker visst ikke over at hun er litt syk,nei...

...det verste av alt(eller skal jeg si det beste,E?) er at når hun er hjemme er hun inn og ut av sykehuset hele tiden,men når hun skal på ferie klarer hun alltid å være "frisk"..hiihi...hmmm....hvordan klarer hun det da??...jaja,det viktigste er at hun klarer å komme seg avgårde på alle cruisa sine!!...og god tur!!

...ellers er det rolige dager for tida gitt...får si som naboen sa,som også var med: det er ei tid FØR Nordsjørittet og det er ei tid ETTER Nordsjørittet!! Sånn er det med den saken!!

...i mårra skal jeg til fysioterapeuten...hun er nok spent på hvordan det har gått og hvordan kroppen min er...kanskje jeg skal komme krypende og haltende inn og si at dette skulle jeg aaaaaldri ha gjort...hihiihi...nei,hun gjennomskuer meg sikkert....eller har lest i bloggen at jeg lever i beste velgående...

6 kommentarer:

 1. At du ville klare dette hadde jeg aldri mine tvil om. Du er en ståpådame med et utrolig humør og pågangsmot, og jeg er priviligert som får lov til å være din fysioterapeut.
  Hilsen fra fysioterapeuten.

  SvarSlett
 2. Hei K!
  Takk for tiltroen,hihi...jeg må nok si meg enig med deg der jeg også...jeg var heller aldri i tvil om at jeg skulle klare det.. Jeg la jo inn en kommentar på sida til Nordsjørittet for ei god stund siden at jeg skulle klare det om jeg så måtte krype i mål med sykkelen bundet fast på ryggen..hihi.. Jeg vet også at jeg er priviligert som får lov til å ha en fysioterapeut med evner på så mange andre områder enn bare fysioterapi...du har redda både vettet og helsa mi! Tusen takk for blomster og gode ord! God sommer og knib fra meg også!!

  SvarSlett
 3. hei synni

  Det bildet skjønner jeg ikke men pytt...
  Du er bare helt fabelaktig som har gjennomført Nordsjørittet!!!
  Tvilte aldri, var sikker på at du skulle mestre dette oxo. Grattis Synni!!!
  Vil ønske deg og dine en kjempefin helg med masse SOL :)
  Det liker vi begge. Jeg liker meg også godt på verandaen og aller helst en båttur når været er fint.
  mvh marit

  SvarSlett
 4. Gratulere med fullført Nordsjøritt. Du er virkelig et menneske som klarer det du har bestemt deg for. Forsto heller ikke bilde, jeg trodde det var et piggsvin, men da jeg forstørra det ser det ut som et menneskebarn i en eng. Nyt tiden på terassen, håper sommeren kommer for fullt.

  SvarSlett
 5. Det bilde er veslefrøken som koser seg på åkeren med Hå gamle Prestegard

  SvarSlett
 6. Hei alle sammen!!
  Tusen takk til dere for ros og gode ord. Kjekt å håre at folk har tillit til at jeg klarer å komme i mål på de prosjektene jeg kaster meg ut i!!
  Bildet,ja:: sistemann har truffet spikeren på hodet...det er Småfrøkna som gjemmer seg i åkeren ved Hå gamle prestegård!! Var du der,eller???
  Sommer og sol på terrassen....???...jeg er klar som ett egg og venter bare på høytrykks-ryggene,jeg!!
  Klem fra meg!

  SvarSlett