fredag 1. oktober 2010

????

Kan ikke helt forstå det jeg....at livet noen gang kan gå videre uten meg....uten at jeg har blitt staurgammel....????

5 kommentarer:

  1. Hei Synni
    Du skal bli staurgammel og det skal jeg og !!!
    hilsen Bente

    SvarSlett
  2. Helt enig:) Da jeg var liten tenkte jeg utrolig mye på det og hver natt endte det med at jeg måtte inn i sengen til mamma og pappa fordi jeg tenkte på døden og at hele verden skulle fortsette som før uten meg??! Grusomt å tenkte på egentlig. Jeg har tenkt en del på det i det siste også, men jeg velger å tro at jeg "finnes" i en annen form. Håper du klarer å finne fred med deg også.

    Håper du blir staurgammel!!

    Stor klem

    SvarSlett
  3. Lenge side jeg har kommentert, men du har vært i tankene ofte!
    Sommeren har vært en tid for tanker her i nord.

    Men, jeg gleder meg over å se ditt positive fokus, din iver etter å holde formen, og din livslyst. Om alle mennesker er unik, er du av de mer unike!

    At livet skal gå videre uten deg - at du ikke blir staurgammel, er en vond realitet. Det finnes ingen ord som dekker. Jeg kan kun sende deg varme tanker, positiv energi og alt det gode jeg kommer på.

    Vet du nyter dagene, livet og dets viderverdigheter.

    Håper dugnad ikke sliter for meget, at helgen blir god, og at natten blir en venn slik at du får ladet opp.

    Gode klemmer fra Inger

    SvarSlett
  4. Kjære vakre Synnøve.
    Det er en skremmende tanke det der. Jeg håper så inderlig at du blir staurgammel,skulle ofret så mye for akkurat det. <3

    Klem fra Anita

    SvarSlett
  5. Hei! Tusen takk til dere alle for gode ord!! Så lenge en og hver tar vare på livet sitt og gjør det man lyster og ikke sitter og angrer på alt det man ikke gjorde tror jeg at man har er fornøyd med livet sitt når tiden kommer..men det er alltid noe man ikke kan gjøre noe med...det blir man nødt til å leve med...det også...

    SvarSlett