lørdag 5. februar 2011

Travel lørdag..

Lørdag 5.2.11 Våkna klokka 9.40...hmmmm...mistenkelig stille her...ikke har jeg hørt noe heller..trør inn i morgenkåpa,svinger innom kjøkkenet og henter koppen min og tusler videre inn på stua og forventer å se guttene her...

...hmmm..hvor er de hen da???...gubben kan fortelle at de har ikke stått opp enda..jøss...det er grei overnattingsgutt det...han kan godt komme tilbake igjen...de står opp rett etter at jeg har stått opp..jaja..de må bare komme i gang..frokost og pakking før vi skal i svømmehallen..

..jaaa....lørdag er svømmehalldag...jeg,småtrolla og gjesten vår er omsider klar for avgang...i svømmehallen møter vi et kaos av unger med voksne i hælene...det viser seg at det er turnstevne og etter turning får ungene bade i svømmehallen i puljer...gud betre for et kaos i garderoben..og kø i dusjene..

.jaja..jeg fikk nå svømt mine 1250 meter..etterpå koste vi oss i over en time..ungene traff flere kjente,så de var lenger i bassenget enn noen gang..neste stopp var Ekjøp..trenger nytt blekk til printeren..etterpå var de lovet McFlurry..det har vel også blitt en lørdagstradisjon..

..europris reklamerer med lørdagsgodt for 5.90 for hektoen,så det var neste stopp..myyye for pengene..ungene var helt i hundre..etterpå prøvte vi å ringe hjem til faren til gjesten vår,men det var ikke svar å få så da tok vi ham bare med oss videre til M44 hvor vi hadde ærend..

...nye gymsko til Småfrøkna og masse frukt til 9,90 for kiloen..det går det mye av hos oss,så det er greit å hamstre litt når det først er på tilbud..frukta altså :)..både jeg og ungene lurer på hva vi skal finne på DA,hvis det er tomt..så det går mye i løpet av ei uke..

...vi var ikke hjemme før klokka var 16...da hadde vi fått avlevert gjesten..det viste seg at kontakten til hustelefonen ikke sto i..så da hjalp det lite å ringe..mobilnummeret hadde vi heller ikke..men da vi leverte ham viste det seg at han hadde vært hjemme hele tiden,men jobba i garasjen..jaja..det ordna seg til slutt..

...endelig hjemme..matvarer og  badetøy skal på plass...nå kunne det gjort seg med en kvil..men Broremann og overnattingsgjesten har lagt frem planer om overnatting i motsatt retning,så da må jeg bare få ham avgårde først..klokka er nærmere 16.30 før han drar avgårde på sykkelen..

...litt seinere ringer et ukjent nummer..en gråtende gutt forteller at han har kjørt i en steinblokk,veltet og slått seg i kneet og har vondt...han ringer fra ei gate i nabolaget..jaja.da er det bare å hive seg på sykkelen og finne ungen..han sitter på en stol i gangen der..men det viser seg at det er ikke så galt som det hørtes ut til..

..han får valget om å bli med hjem eller så kan vi rulle ned bakken og jeg følger ham dit han egentlig skulle..han valgte å fortsette til målet,foten ser ikke så verst ut..så da kunne kvelden fortsette som planlagt..og jeg sykle hjem igjen i iskaldt pøsregn...brr...jeg hadde ikke mye klær da jeg hastet avgårde..og kvilen ble det ingenting av..

..resten av kvelden ble heldigvis rolig..steikt kyllingfilet og ris..mm..blir ikke så sein i seng i kveld..lørdag eller ikke lørdag... : )

3 kommentarer:

 1. Hei alt det du oppleve..kan ikke si jeg har samme tempo som deg idag .det eneste vi hadde likt var kyllingfile og ris...godt det. ikke smågodt men en stor del ev en stor plate sjokolade,,det er jo lørdag da har vell voksne og lov og spise snop!!! en liten tur og har det blitt i ganske så surt vær. ha en fin helg og ny uke.klem mia

  SvarSlett
 2. Det er så fint og oppmuntrende å lese bloggen din. Det er så flott at det kan gå an å leve slik som du gjør, med alle dine diagnoser, det er et godt forbilde, for du har humøret også på plass. Takk skal du ha!

  SvarSlett
 3. Hei Mia!Joda,vi voksne må også få litt lørdagsgodt...skulle bare ønske at jeg kunne trykke i meg alt jeg ville uten å legge på meg..men akk... God ny uke!! Klem

  Hei eljos!! Kjekt å høre at bloggen min er til glede for deg!! God ny uke til deg også!! Klem

  SvarSlett