torsdag 29. desember 2011

2.juledag...slaraffenliv...

Mandag 26.12.11 ...jeg stod opp kl 10 i dag...da har jeg altså sovet 13 timer med avbrudd av 2 tissepauser...ingen tvil om at kroppen trengte litt hvile,nei...det var utrolig deilig å få hvilt ut...ungene var også trege ut av sengene...

...hva jeg har gjort i dag???...jeg tok på meg min onepiece(som jeg har brukt for andre gang i dag) og tilbragte dagen på sofaen...jeg spiste ikke frokost før klokka var 12,da var det antydning til en liten sultfølelse i magen og dette var det eneste jeg spiste denne dagen,bortsett fra litt småkaker da...

...siden jeg som sagt synes at 2 tunge middager og frokoster på rad er mer enn nok ble det ingen middag i dag...det var ingen som ville ha,og jeg var overlykkelig over å få slippe unna...denne dama er ingen middagselsker..

...ikke mye å berette fra denne dagen,nei...annet enn hvilehvile...jaja...det kan vel trengs det også...

2 kommentarer:

 1. Ser at du koser deg, og det er deg sikkert VEL UNDT!! Ser på høyre side her at kreften din stagger seg? FLOTT! Skal selv en tur til USA til sommeren for å feire min venninne som hadde brystkreft med full spredning til lymfer og skjelett. Hun har ikke hatt aktive kreftceller i kroppen på halvannet år nå!! Jeg har skikkelig tro på at dette er trenden for brystkreftrammede fremover... Stå på, Synne! Håper 2012 blir er supert år for deg!! Så GODT NYTT ÅR!!! Klem fra meg:-)

  SvarSlett
 2. Hei Ida!
  Bedre sent enn aldri!! Ja,nå er jula borte,jeg er i full vårstemning men jaggu kom det snø i dag!! Det hadde jeg ikke planlagt...jaja,nytter ikke å klage...får satse på at det snart er borte igjen.. Så flott med venninnen din som har hatt pause i utviklinga da!! Hvor lenge er det siden hun fant kreften? Selvfølgelig så håper jo jeg også at ting kan stoppe helt opp ei stund,men det går iallefall sakte..godt er det!!
  Godt nytt år til deg også!!
  Klem fra meg!

  SvarSlett