søndag 10. januar 2010

Travel helg.8-10.1.2010.

8.1.2010. Spør meg om natten min da...?? Svettet i natt også!!! Det er fortvilt...er så lei av å nesten aldri få oppleve en hel natt med tørr seng..nok syt!!! Yoga og stretching i dag! Deilig treningsavslutning på enda ei uke... Må stikke litt tidligere i dag,skal være på sykehuset kl 12 for Zometa intravenøst,må dusje og kle meg før jeg drar dit,liker alltid å kle meg opp..ikke noe joggedress på meg,nei..

Min eldste sønn som er med som sjåfør i dag har vært på apoteket og hentet medisiner og handlet helgas mat mens jeg var på treningen. Greit å ha ærendsgutt med seg.. Vi kommer 5 minutt for sent til kreftpoliklinikken,men jeg har allerede ringt og gitt beskjed mens vi er underveis..jeg må vente på dem..da må de kunne vente på meg...hihi..!!!

Det første vi gjør er å storme bort til gratis-kantinen som Odd Fellow driver på kreftpoliklinikken. Brødskiver og vafler er menyen,begge deler takk!! Uansett hvor dårlig jeg har vært når jeg har vært her inne har jeg alltid hatt minst...3 doble vaffelhjerter...deilig...det er derfor vi kommer hit bruker jeg å si på fleip...hadde ikke det vært for dem hadde jeg ikke kommet...hihi!!

Klokka er nærmere ett før vi er ferdige,så er det å hive seg i bilen og kjøre videre på dagens ærendsrunde... Ikea er neste stopp. Vi pusser opp i stua,maler vegger og skal legge gulv,så jeg skal se på laminat eller parkett. Det var dårlig med det jeg ville ha,så det ble bare telys og softis på vei ut..

Sønnen min må innom et kjøpesenter før vi snur nesen hjemover og nå kjenner jeg at trettheten kommer sigende...ikke for ingenting at jeg helst ikke kjører mellom 13 og 15,da er det hviletid for meg og hvis jeg da setter meg bak rattet er det ikke lenge før øynene siger igjen...så det gjør jeg IKKE!!!

Jeg sliter noe vanvittig med å holde øynene åpne til vi er hjemme,så med en gang jeg ramler inn døra hjemme er det bare rett i seng for meg....deilig...zzzzzzzzzz De er vant med det hjemme...

9.1.2010. Våkner flere ganger i løpet av natten med en vanvittig verk i lår og legger,armer..muskler...alt gjør vondt...eller så svetter jeg..ikke fred å få..sovner endelig utpå morgenen og kommer meg ikke opp før klokken er nærmere 10.

Da er mannen min allerede i gang med første malingsstrøk i stua,blir kjempefint!! Her er det bare å hive i seg frokosten og være med. Har som mål å ta ett strøk i dag og ett i morgen,så er vi ferdig med malingen..da er det bare gulvet igjen..men først må vi finne noe vi vil ha...

Samtidig som vi maler er det også to unger som suser inn og ut blant nymalte vegger og to katter og en hund..de skal ha mat..hjelp til klær og ski,må på do,krangler litt...jo da,det går stort sett greit..hehe..

10.1.2010. Mildt sagt like jævlig natt som forrige!!!!!!!!!! Har nesten ikke sovet hele natten ,så når klokken er 5.55 står mannen min og jeg opp...da har jeg holdt ham våken med styr og sukk en stund,så vi blir enige om å lure oss ned i stua for å få et par fredelige voksentimer med levende lys på morgenkvisten før ungene står opp....

Etter et par timer kommer ungene luskende,det er blitt lyst ute,så nå kan vi begynne å male! Andre strøk går som kjent fortere,så med litt teamwork,ble vi ferdige etter et par timer. Jeg er kjempefornøyd!!! MEN,kattepus klarte å trø i malingssbrettet og sprang stua rundt da vi prøvde å få tak i henne for å begrense skadene,så det ble mange kattepoteavtrykk å vaske vekk...hihi..

4 kommentarer:

 1. Hei og hå.
  Synes bloggen din har blitt veldig fin og oversiktelig nå.
  Jeg er imponert over livsgleden og ståpå humøret ditt og ikke minst hva du får utrettet.
  Håper du får fine dager uten slitsomme netter :-)

  SvarSlett
 2. Hei Synni.
  De nettene dine høres ikke særlig bra ut! Håper du får noen gode på rad så du får ladet batteriene.
  Håper oppussingen går etter planen og at du finner et "likandes" gulv :) Hehe... kattepuser i malingsbrett - ser det for meg :)

  Ha gode dager og kos deg med dine (som jeg ser du er utrolig flink til!)
  Sender en storm med gode tanker til deg og dine.
  Klemmer fra Inger

  SvarSlett
 3. Hei anonym..Joda,det er greit slik det er nå...men jeg har fremdeles ikke fullført den gamle delen..føler det er viktig at jeg får med alt der også..veldig mange som er midt oppe i det og syke nå som finner mye nytte og svar på det de lurer på...samtidig så var det mange som lurte på hvordan livet mitt er her og nå...så jeg må jo gjøre alle til lags..vurderer å skrive den gamle delen ferdig i en bit eller noe...vi får se..har prioritert her og nå en stund som du kanskje har sett..Ja,så får jeg håpe på en god natt..men flere på rad??? det kan jeg bare drømme om...hihi..bokstavelig talt...

  SvarSlett
 4. Hei Inger! Glemte navnet ditt ovenfor,så du får henge deg på der...Ikke glem å kose deg og sette deg ned og puste litt i hverdagen din,du også! Veldig viktig! Nattiklem fra meg!

  SvarSlett