torsdag 25. november 2010

Torsdag,lege og Zometa...

Torsdag 25.11.10 Mmmmm,ei lang god natt...men ikke lurt å ligge på samme sida hele natta,nei....steinvondt i hele høyre fot og hofte...jaja..noe skal det være..opp og hopp,en ny iskald dag venter,flott vær,ikke en sky...fantastisk!!!

Etter mårrakos og ungene avgårde til skolen er det min tur til å begynne å gjøre noe...skal være på sykehuset klokka 9.30,så jeg har ikke allverdens tid...har hatt litt tendens til å komme noen minutter forseint i det siste på sykehuset...bevisst eller ubevisst..???..ikke vet jeg...men all tid der er bortkasta for meg...sløsing av tid..hihi..

Skal inn til legen først..etter litt diverse forteller jeg om den forferdelige båtturen jeg hadde...hun ser helt sjokkert på meg etter at jeg har fortalt hva som skjedde...og hun er helt enig med meg om mitt ønske om å ha noe å ty til dersom dette skulle skje en gang til...

Jeg får resept på sterkere reisyketabletter...de går mer direkte på balansesenter mm enn vanlige reisesyketabletter gjør og er sterkere...i tillegg får jeg to forskjellige typer kvalmestillende,Afipran supp og Zofran smeltetabletter og  Temgesic som legges under tungen,så nå skal jeg være utrustet til å prøve meg på tur igjen...hihihi.

Etterpå er det tid for Zometa,det går greit som vanlig..utrolig greit med VAP,sparer mye tid og dill og dall,gitt!!.. kan anbefales for de av dere som har vanskelige blodårer og har fått tilbud om VAP,men nøler...jeg nølte lenge..men når jeg først har fått den er det veldig praktisk! Klarte som vanlig å trykke i meg 2 jern med vafller mens jeg var der..de er sååååå gode...mmmmm....og de ler godt når jeg forteller at det er bare dem jeg kommer dit for...

På vei ut spør jeg om å få kopi av diverse papirer som vanlig...så begynner de jaggu meg å mase om fullmakter og blabla igjen...!!!! GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR..!!!jeg prøver å si at det har de,men så sier hun at jeg må ha ny for hver gang!! Herregud..gir snart opp...prøver å si at den gjelder hele tiden,legen har jo skrevet under på at jeg har rett til kopi av alle mine papirer..

Jeg får til slutt papirene mine,men før jeg går sier jeg at nå må de snart bestemme seg når det gjelder fullmakter og hva som gjelder og ikke...jeg blir så irritert!!!!!!...og jeg tåler jo ikke mye motgang fra den kanten heller,det kan jeg love dere...får ta det opp nok en gang med legen min når jeg skal inn i desember..tullpreik!!

Etter middagskvil,middag(greit å ta kvilen før middag,dere!!) og lekser var jeg en tur på Posten og sendte første ladning med julegaver,da har jeg en ladning igjen....Norgeseskene var altfor små,hadde ikke vært nok med to en gang..og enden på visa ble å pakke alt i en eske på størrelse med bananesker,doble volumet,til samme pris som største Norgeseska...hmm....gjorde de feil eller???..etterpå henta jeg Småfrøkna i kirka,hun hadde vært på S-klubb..

Nå har vi samla sammen rusk og rask,søppeltømming i mårra...grønn,brun og plast...får nok ikke full pakke denne gangen,nei..stakkars polakken...han har vel ikke kommet seg over sjokket enda...hehe...Sjekka gradestokken nettopp...-10,6 og den synker hele tiden..stilig!!

 Godt vi har parafinbrenner,da er det godt og varmt døgnet rundt..gubben har mekka i dag,så nå brenner den så lystig...ikke farlig da om det er kaldt.. Nå er det snart senga for megskal bare lage litt nattmat til Gissebassen..,dere får ha ei god natt,folkens!! Sengemøbelet mitt venter...hehe..den lærte jeg av Bestemor...de hadde vel Nattmøbel også da da du var ung Bestemor...eller..???..det ordet kjenner alle vi som leser snørr-tårer-kjælighet-slit- og fattigdomserier..hihi...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar