torsdag 2. desember 2010

Julegavehandel...og juletre..

Torsdag 2.12.10 Brrr....-12,2 klokka 7 i dag,men fremdeles strålende blå himmel..kjente godt det i natt ja...vinduet står åpent uansett..jaja...det har vært ei lang natt,med mange klokkekikkinger...men til tross for opptil 6-7-8 kuldegrader på dagen så tørker klesvaska i løpet av noen timer når det henger ute i sola...det skulle man ikke  tro..bare prøv!!

...verka mye i går kveld...for ikke å snakke om da jeg var på konserten...hadde innmari vondt i venstre hofte der det er kreft og jeg fikk megavondt etter 15 minutt på sitteknokene der jeg også har kreft av å sitte på de harde stolene...bør nok ha med meg en pute dersom jeg skal sitte på harde stoler ei stund..

...men dette er nytt...det endte med at jeg måtte sette meg på vottene mine... det hjalp i allefall litt..nakken var heller ikke god i går...hmmm...er det oppblomstring på gang eller...???....jaja...det vil jo vise seg i mårra....skal inn og ta ny MR..og CT ?,tror jeg..

Etter at ungene hadde kommet seg avgårde på skolen kjørte vi til Forus for å kjøpe julegaver til de to minste småtrolla...4 lekekataloger hvor de har krysset av alt de har ønsket seg gjør i grunnen jobben enkel...vi var på Forus klokka 10 og var hjemme igjen 13.30,med full bil,så jammen ble det julegavehandel...

Etter middagskvil og den vanlige tralten kjørte vi til Sandnes for å kjøpe juletre...gubben reiser ut på mandag og kommer ikke hjem før den 20.12,da skal treet være kjøpt og satt på fot før han drar..pynten tar vi tre oss av...får se når vi tar det inn...gale nok til å gjøre det på mandag vi....hihi..vi gleeeder oss....

Ungene har det travelt med diverse julekalendere på TV-en nå..selv har jeg faktisk falt for Fleksnes den yngre..og så jeg da.!!!...15 kjappe minutt...han er veeeldig lik den eldre...spiller rolla si godt,gitt..

I går fikk begge ungene julelys på rommene sine,i dag bytta Småfrøkna ut sine rosa frynsegardiner med røde julgardiner med hjerter på..her er det jul for alle penga..

Kvelden er snart over,i morgen formiddag skal vi pakke julegaver før jeg drar innover til sykehuset..så får vi se hva de sier der....har fått beskjed om å vente til lege har sett på bildene før jeg får dra hjem...liker ikke helt det der...jaja..får stole på at jeg slipper velberget ut av det huset fort og gæli..

4 kommentarer:

 1. Ønsker deg bare lykke til i morgen da! Uansett hva resultatet er så er du her nå og lever livet til det fulle... DET er jo det viktigste! Klem fra meg til deg!

  SvarSlett
 2. Hei hei var vell nokså samtidlig meg og deg da ute på Forus he he,,,fikk noe med meg jeg og...herligt og føle at en har nå kontroll me gavene. husker det med lekebladene måtte få mine foreldre sine for de ble så utlest og frynsete. Imorgen går det sikkert bra...eg liker ikje MR gruer meg til den men er blitt noe lettere etter hvert. er ikke inni mange ganger jeg da men har vært flere ganger iår. men har gått bra.det vil som regel går bra,.skal tenke på deg. nå litt julekort skriving...go natt sova godt.klem mia

  SvarSlett
 3. Hei!
  Har fulgt bloggen din ei god stund nå. Du har fått mye velfortjent ros for ditt mot og din livsglede,og du er til stor støtte for andre i samme situasjon. Min ektemann har kreft, uten behandlingstilbud i Norge, men lever "bra" med eksperimentell behandling fra USA, godt humør og stå-på vilje. Noen dager må en tillate seg å "deppe" litt,men så er det "back in business". Da min mann fikk diagnosen i 2008, og den var dårlig, bestemte jeg meg for å lete etter "glade" kreftpasienter for styrke og inspirasjon, og du har en fantastisk blogg i så måte. Positive tanker er så utrolig viktig!

  Lykke til på sykehuset!
  Varm klem fra Sørlandet.

  SvarSlett
 4. Hei Ida! Takk for omtanke og gode ord...jeg står på og gir meg ikke,nei...nå er det julen og dens gleder som teller mest for meg..jeg er her fremdeles og får nok en gang dele julen med min familie...hvilken glede!! Klem tilbake!

  Hei Mia! Takk for omtanke! Ja,de lekebladene er kjekke å ha...og ungene synes det er såååå spennende når de kommer og de la seg på hver sin seng med tusjen klar med beskjed om å lage store ringer og bokstaven sin,sånn at mamma og pappa slipper å lete med lupe..hihi.. Når det gjelder MR og CT så bryr jeg meg ikke noe særlig om hverken den ene eller den andre,men den kontrastvæska kan klare meg uten...blir kvalm og ekkel...jaja..klaustrofobi har jeg i hvertfall ikke,så den biten er grei...så da satser jeg på at jeg får suse hjemover fortere enn Nøkken,vil ikke kaste bort tida mi på sykehuset jeg,nei...:) Klem til deg

  Hei Sørlandet! Takk for gode ord..du har fått tak i essensen i bloggen min...livsglede,ståpåvilje,informativ og positivitet...livet er ikke over før det definitivt er over,heldigvis...jeg fikk diagnosen for 5,5 år siden,men lever fremdeles.. Trist å høre om mannen din,det er ikke lett å havne i en slik situasjon,det vet jeg alt om...men som du sier,det er viktig å ikke gi opp,men gjøre det som føles riktig for dere..livet er her og nå det..hva det er som venter oss i morgen vet ingen noe om...Ønsker dere alt godt,stå på,ikke gi opp..det er viktig...hils mannen din og ønsk ham lykke til videre...carpe diem Klem fra meg..

  SvarSlett