søndag 28. november 2010

1.søndag i advent...

Søndag 28.11.10 Våkner i 8-tida av ungene og hunden som springer i gangene...blir liggende våken og vri meg til 8.50 før jeg gir opp...kan like godt stå opp...1.søndag i advent...juletida er her...kjenner at både rygg og nakke verker etter gårsdagen... tror nok det blir litt ekstra smertestillende i dag hvis jeg skal få gjort noe..

Etter frokost og pc-lesing finner jeg ut at jeg vil sette i gang og sy julesengesettet mitt...jeg finner ikke noe sengesett i butikkene som jeg vil ha...har lett etter noe med julenisser på i årevis uten å finne noe,så nå har jeg kjøpt metervare og skal sy selv...at jeg ikke har gjort det for leeenge siden..!!??


Det tok meg noen timer å bli ferdig,men da er det selvgjort og velgjort også...!!! Grått under(som matcher litt av skjegget til nissene og mønster oppå.) Gleder meg til jeg skal legge meg med julenissene..ungene har fått julesengesett røde ruter på vinduene sine,vi tok med det lille vinduet på do også..Vår hjemmelagede dørkrans er på plass på den nye,hvite ytterdøra og adventsstaken(også hjemmelaget) er på plass på bordet..kjekt å ha hjemmelagte juletradisjoner..Broremann er førstemann ut til å tenne adventslyset,så er det annenhver søndag fremover.


 Nå kjenner jeg på nakken min og øvre del av rygg at aktiviteter med fremoverbøyd hode og kropp bør unngås noen dager fremover...I mårra drar Storebror ut på sjøen og kommer desverre ikke hjem til jul...snufs..jeg skal kjøre ham til flyplassen før jeg skal på fysio(skal bli deilig med litt massasje) og til legen og få satt mine to sprøyter igjen...

Nå er det kvelden,natti folkens!!
 


1 kommentar:

  1. Og hvorfor denne sida har blitt slik må dere ikke spørre meg om...grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

    SvarSlett