torsdag 3. februar 2011

En dag med mye på tapeten..

Torsdag .3.2.11 Bare å komme seg opp..travel dag i dag...først er det å få ungene ut dørene,så må jeg pakke ett ekstra skift med klær før jeg drar på treninga..

Første time i dag klokka 9 er Pilates med ball...leeenge siden sist,men det kjennes godt at man har gjort noe ja...nye måter å trene på gir ny plass med gangsperr..men knallkjekk bånngass trening..klokka 10 var det klart for ny time..spinning...å fyttikatta...i dag ga jeg jernet fra start til stopp..og det var bare oppoverbakker..var helt fesen de siste minuttene..

MEN!! Her er det bare å bite tenna sammen og la det stå til...jeg har bestemt meg for å delta i årets Nordsjøritt...YESS..dere leste helt riktig ja..så nå er det bare å intensivere treninga og sette i gang...må bare skaffe meg billett...de er utsolgt,men det finnes vel alltids et smutthull..

...det er mulig at jeg kan få tak i en gjennom Arena...men jeg prøver meg andre plasser også.. Jeg sendte mail til Kreftomsorg Rogaland for å høre om de hadde billetter til dette(de har billetter til masse forskjellige aktiviteter som de deler ut gratis til kreftpasienter og familie...jeg skrev litt om meg selv: sykdom,trening,mål i livet osv...

Fikk mail i retur noen timer etterpå...de hadde desverre ikke billetter til Nordsjørittet,men han kunne garantere meg billett i årets nye Stararosa-ritt..et ritt som går gjennom Stavanger,Randaberg,Sola og Sandnes..i forbindelse med det jobber de med å få blest om kreft,trening osv og lurte på om jeg ville stille som ambassadør for dette da.....rittet går 4.9.11 og jeg sa selvfølgelig ja!! ..blir spennende...

..var ferdig med treninga klokka 11 og da bar det rett i dusjen og 11.30 var jeg ferdig dusja og kledd..da var det bare å hive seg i bilen og ose videre til sykehuset og møte med  palliativt team klokka 12.Etter litt snakking ble vi enige om å fortsette slik det er i dag med medisinene mine og jeg lovte å bli flinkere å ty til ekstra smertestillende når jeg får vondt..lover...klarte det i dag!! :)

..jeg  fortalte om planene mine om å delta i de to sykkelrittene..de var helt med og ga meg full støtte.. kreftsykepleieren i teamet som jeg har kjent siden første dag med kreft hadde lyst å tipse meg til Puls som går på nrk for å få blest om alvorlig sykdom,trenning,livsglede osv...jaja...me feng sjå..jeg sier jo uansett ja hvis de vil ha meg..hihihi...

..jeg satte en setning på facebook om at var det noen som hadde en billett til overs i Nordsjørittet så ville jeg gjerne ha den..ett par timer senere ringte telefonen...jeg kunne få plass i Team Intersport hvis jeg ville..gulp...svett...hmmm..da var det start med trening fra uke 11 med 2 treninger i uka..4-6 mil hver gang,frem til 11.juni..

..ett vennepar av meg driver 2 Intersportbutikker i Sandnes,kona så etterlysninga mi og sa han måtte ringe meg..har frist på meg til mandag med å svare..det som gjør at jeg svetter litt er å få til å gjennomføre treningene når det gjelder unger osv..MEN..jeg er jo veeeldig frista da..tror nok det blir JA..

7 kommentarer:

 1. Du vet hvor du kan komme med ungene Synni :)


  Du er et RÅSKINN uten like. Beundringsverdig til tusen :)


  Klem fra Anita

  SvarSlett
 2. Marsvinhjerte:

  Jeg heier på deg! Så tøff du er!

  SvarSlett
 3. Hei igjen!

  Jeg tar nok en gang av meg hatten jeg ikke har for den gutsen du har. Ufattelig imponerende, og jeg er fullstendig overbevist om at den treningsiveren og stå-på-viljen gjør at du både får bedre livskvalitet og ikke minst får nyte livet mye lenger.
  Det er alltid bra å ha mål å strekke seg mot, og du vil nok garantert gjennomføre konkurransene med stil.
  Gleder meg til å følge deg fremover, bare fortsett å oppdatere jevnlig.
  Det er faktisk et av dagens høydepunkt å lese bloggen din, du skriver utrolig fengende.

  Klem fra kreftsykepleieren.

  SvarSlett
 4. Yessss.... så bra at du fikk billett. Håper det ordner seg med unger og trening.
  Gi et pip når du kommer på Puls, sånn at jeg får sett deg "in action"!
  Kos deg med fredag og helg. Her er det rolig yoga og litt ergometersykkel - du motiverer, vet du :)
  Klem fra Inger
  pt. litt utav døgnrytme

  SvarSlett
 5. Anita:tusen takk...det skal jeg huske på!! :)Takk for gode ord.. klem.

  Marsvinhjerte: godt å ha en heiagjeng!! Takk skal du ha.klem

  Kreftsykepleieren: Må bare si takktakktakk for alle gode ord fra deg..lover å skrive hver dag så sant jeg har tid for åholde dere oppdatert!! klem.

  Inger:Min venninne øverst her lover å trø til og det vet jeg at også andre vil,så her er det visst bare å hive seg på! Takk for gode ord!! Klem.

  SvarSlett
 6. Jeg heier og trampeklapper for deg Synni :-)

  SvarSlett
 7. Fantastisk mot og styrke!! Ingen tvil om at du klarer dette:))
  Klem fra Ingunn.

  SvarSlett