lørdag 26. februar 2011

Ut på tur,aldri sur!!

Fredag 25.2.11 Rrring...06.35...opp og hopp..har ikke tid til å forsove meg i dag,nei...jeg skal til Kristiansand for å besøke min eldste datter og mannen hennes i helga og småtrolla må ut av huset litt tidligere i dag,så jeg også kan komme meg avgårde..

..ungene spiser mens jeg springer opp og ned og frem og tilbake for å sjekke at alt er på plass...bagene med alle værforbehold til ungene til dit de skal i helga,kofferten min som er 2 kg med mine ting og 8 kg med babytøy...blir nødt til å handle med meg noe før jeg reiser hjem ellers kommer det lille som var mitt til å ligge og skrangle rundt i kofferten..

...ungene går ut døra klokka 8.05,jeg,bagasjen og Yezzy to minutt etterpå...først må jeg kjøre hunden på kennelen...selvfølgelig i motsatt retning av den veien som jeg skal for å ta toget..8.25 kjører jeg fra kennelen etter å ha levert fra meg en ellevill hund..så suser jeg videre til togstasjonen på Bryne..

...vil være tidlig ute fordi jeg er livredd for at det ikke skal være noen ledige parkeringsplasser...men heldigvis var det noen igjen..svett...det endte opp med at jeg satt i bilen og leste fra 8.40 til 9.10(toget går 9.30)...men akkurat i dag er det bedre å komme nesten en time for tidlig enn 2 minutt for seint...hiihi..

..de 2 timene og 30 minuttene toget tar fra Bryne til Kristiansand gikk som en røyk...bokserien jeg leser(Farsarven) er så spennende at det var såvidt jeg hadde tid til å følge med på hvor vi var..nøyaktig på tida,12.05 var jeg fremme i Kristiansand...der stod min datter og ventet på meg på stasjonen..kjempekos å se henne igjen...med mage...

...vi stoppet i et par butikker på veien hjem til dem for å kjøpe litt mammaklær til henne og litt mer babytøy da....det er da sååååååååååååååååååååååååååååååååååå mye uskyldig å kjøpe...man kan jo gå amok..hmmm...jajaja....

..da vi kom hjem til dem tok jeg meg en liten kvil mens hun hentet mannen på jobb...resten av kvelden gikk til kos og pizza...alltid kjekt å komme på besøk..masse snø her,men i dag begynte det jo å regne selvfølgelig...typisk...

1 kommentar:

 1. Håpe du kose deg en heile haug Synnøve.
  Det gjør nok godt å få besøke N. Og det du skal få oppleve nå må jo vær en nydelig følelse!! Håper hun har et bra svangerskap. L og T fortalte med glede at de skulle bli onkel og tante!
  Vi koser oss en masse her på Klepp.
  Håper du får en fin hjem igjen i morgen

  klem fra Anita

  SvarSlett