fredag 8. oktober 2010

Fredag og frihelg...

Fredag 8.10.10 Fredag igjen!! Sol og blå himmel!! Kan det bli bedre??? Ja...natta ble våt igjen..det er nok bare flaks,ikke undere som skjer,nei....jaja...det er vel sånn det er..fredag i dag..helg...en skoledag igjen for ungene så er det friiiiii...syns jo det er litt deilig jeg også da å slippe den hersens vekkerklokka..noen som kjenner seg igjen eller??????

Midt i mårrarutinene ringte de fra Kreftpoliklinikken og sa at jeg hadde fått time klokka 10 i dag...men selvfølgelig hos en ny lege da.....grrrr....men jeg sa okei til en forandring...så her ble det bråstopp i planene om trening og treningstøy...synd med treninga,men jeg får vel heller stå over den i dag..

 Klokka 10 sitter jeg klar på sykehuset...kommer inn 10 minutt forsinka...ikke verst..litt spent på hva slags lege dette er da...kvinne forøvrig...det blir litt snakking frem og tilbake om mine økende smerter...flere av dem på de stedene som det er påvist spredning..hun kommenterer jo at jeg har kutta ut Medrolen,men jeg legger fram mine grunner til det..

Dessverre vil hun at jeg skal begynne på Paracet igjen,1gx4,og så den som jeg hadde kutta helt ut i håp om at det skulle begrense svettinga litt...men det hjalp vel egentlig ikke så mye...men hun anbefaler at jeg starter opp igjen på samme dose som sist...grrrr...er ikke helt enig men jeg får vel heller prøve da...

Hun vil også sette meg opp på palliativ strålebehandling mot de stedene jeg har vondt og skal rekvirere dette så snart som mulig....(men jeg har egentlig ikke lyst)...hun vil også ha meg inn til røntgen av bekken for å få et klarere bilde på spredningen der..

Det blir også litt snakk om at jeg antagelig bør endre hormonbehandlingen jeg står på mot spredning...det er andre navn på medisin å ta av,men cellegift kan jo også være et alternativ..men det ville hun at jeg skulle diskutere litt mer med legen min,på timen i slutten av oktober...jeg får frysninger bare ved tanken på cellegift...jeg vil ikke ...skal prøve mye annet før det...særlig hvis de ikke kan bekrefte at dette har noen effekt...

Min livskvalitet blir til de sååå grader redusert,pluss at håret ryker igjen nå når det endelig er langt,så jeg kommer til å være veldig uvillig til å gå på cellegift igjen... alt annet skal være prøvt får jeg sier ja til det....its my life...!!!!!!

Føler meg egentlig litt irritert når jeg kjører fra sykehuset....kom ikke noe vettugt ut av det synes jeg...hmmm... Det blir noen ærend på veien hjemover..innom bruktbua på jakt etter bøker i de 19 seriene jeg leser...

Vel hjemme setter jeg meg ut på terrassen med lunsjen min og der blir jeg sittende i det flotte været...blir der i 1.5 time til småfrøkna kommer hjem fra skolen...når jeg da kommer inn ser jeg at jeg har fått masse farge..sola steiker/bruner rett og slett enda til tross for at vi nærmer oss midten av oktober..hm...er det osonlaget mon tro....???..

Måtte gi opp forsøket på middagskvil i dag...begge ungene hjemme og et bråk uten like...jaja...det er bare å stå opp og begynne å pakke til ungene...de skal på vift i helga til min gode venninne (og mannen som også er god)..hva skulle vi gjort uten dem..??!!!

Mannen min er fremdeles offshore så det blir hjemmealenehelg for meg...litt godt det også av og til...etter at jeg har levert ungene må jeg innom kjøpesenteret vårt en liten tur før jeg tar turen hjemover..fant faktisk en tights og en tunika...ikke verst..alltid kjekt med noe nytt..

I kiosken på sykehuset gikk jeg forbi et ukebladstativ..der så jeg Allers med stort julehefte og 2 stk pynt til å henge på juletreet...jaja..jula er tidlig som alltid...psst!..jeg var innom Coop Bygg i kveld...der hadde de også funnet fram diverse advent-og julepynt...må innrømme,som den jule-elsker jeg er,at jeg gikk ikke tomhendt ut igjen...måååååttte bare ha litt,...kneggknegg...det ser jo ut til at det er JEG som pakker ut alle juletingene våre i år også..jeg lever!!!!....så da så.....

I kveld har jeg kost meg med x-faktor,men jeg hører at senga og boka roper på meg snart...lurer litt på hva jeg skal finne på i mårra..kunne tenkt meg en tur på Kvadrat(Norges største kjøpesenter)...men det er jo meldt fint vær da..og jeg har noen hybelkaniner jeg skulle jaktet på...de vises så forferdelig godt i sola..jaja..me feng sjå...

2 kommentarer:

  1. Du er den tøffeste av alle. Jeg leser bloggen din og kan nesten ikke tro din galgenhumor, du klager aldri, du skriver rett fra levra og det er en fryd å lese. La hybelkaninene i fred, sett deg i sola og kos deg. Ha en god helg!

    SvarSlett
  2. Hei bestemor!! Jeg måtte le da jeg leste kommentaren din..fniiis..takk for gode ord...god helg til deg og dine! Klem fra meg. : )

    SvarSlett