onsdag 3. november 2010

Onsdag og lillelørda`n

Onsdag 3.11.10 Litt mer opplagt når klokka ringer i dag,ja...hjelper å slukke lyset litt tidligere,gitt..hihi.. I natt har jeg hatt vinduet igjen pga været så senga til gubben ikke blir blaut igjen..jeg har fremdeles bare sommerteppe,men så lenge jeg ikke fryser gidder jeg ikke bytte...eneste problemet mitt er kalde føtter med en gang jeg legger meg,så jeg må ha varmepose i fotenden..kalde føtter = ingen søvn...

Jeg er langtfra bra i rygg og korsrygg,så jeg må droppe treninga i dag også..hmm..det kan ikke fortsette sånn...det blir dårlig med trening da...

Ungene kommer etterhvert i siget de også,det ble heldigvis ingen spying i natt..vi synker ned i soffen og tar en rolig oppvåkning i skitværet..Småfrøkna klager på vondt i magen i dag også og vil helst ikke gå på skolen,men vi gjør avtale om at hun prøver,så får hun med seg lapp om at hun får lov å gå hjem hvis det blir for galt,men hun ble værende hele dagen..

Før Storebror går på jobb får jeg ham til å hjelpe meg med å få printa ut to bilder av skjelettet. Den nye pc-en min og printern er ikke helt gode venner og da er det greit å få litt kyndig datahjelp..hihi..jeg har for min egen skyld tenkt å merke av alle steder jeg har spredning på skjelettet..

Som vanlig synes jeg det er greit å være oppdatert på hva som skjer i kroppen min..det er jo rene detektivarbeidet...hihi..full kontroll på alle plan med andre ord..nesten da iallefall..best å få det ned på papiret før hjernen blir invadert..hihihihi...galgenhumor de lux!!

Småfrøkna var på bowling med speidern i kveld,så mens hun var der tok jeg meg en liten myserunde i to butikker...det var det jeg rakk,men jeg fant en fin strikkejakke og ny lommebok,med plass til både penger,kort,mobil og leppestift!! Rene kinderegget,jo!! Prisen var såpass at det får bli en liten førjulsgave til meg selv..hihihi...o jul med din..ble inspirert i butikken i dag..ikke lenge igjen nå...

I dag fikk jeg faktisk tilsendt diplom for deltakelse i Holmenkollstafetten!! Bedre sent enn aldri!! Skulle vært en pins eller noe a la det så jeg kunne hatt den på tursekken min..
Nå er begge ungene i seng,jeg ser nyheter og blogger på en gang,etterpå er det nattamat for Gismo,dyr inn og ut,alt etter som,så er det natta for min del også..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar