tirsdag 2. november 2010

Trøtt i dag..

Tirsdag 2.11.10 Gjeeesp...dautrøtt når klokka ringte 7.00...min egen feil...leste til jeg plutselig så at klokka var 1.15..hjæææælp...jaja...det ble ikke opp og hopp i dag,det ble slepslep ut av senga..må nok slukke lyset før i kveld ja..og ser at det har regna godt i natt...hadde gubben vært hjemme hadde han vært blaut på beina nå...

Ungene kommer seg også omsider opp...sur morgen i dag...det regner og blåser...typisk høstvær på vestlandet ja... Etter at ungene har gått er det bare å sette i gang med klesvasking...har noen maskiner før det er tomt..ellers blir det å svare på alle kommentarene jeg har fått..

Broremann er tidlig hjemme i dag,så det er bare for ham å få gjort unna leksene med en gang..13.30 kjenner jeg at jeg er klar for en middagskvil..i dag er den høyst påkrevd..etter middag og lekser med Småfrøkna skal hun på dans og kor...jeg kommer som vanlig ned og møter henne til kveldsen der,men i dag orker jeg ikke å spise...er kvalm...vil ikke slippe helt,det der...hm...

Etter at vi har kommet hjem tenner vi masse levende lys,kjempekos nå når det er så mørkt og vått ute..vi skal se på Sykehuset før det er leggetid...Småfrøkna er ikke helt i form i kveld...hmm..vet det har vært noe spysyke i klassen..det vil jeg ikke ha noe av...senger fulle av spy...neitakk!! har hatt nok spying for mange år fremover..

Er ikke helt god etter sprøytene i skinka..hmm...hadde planlagt å trene i mårra,men vi får nå se..men nå er det snart på tide å finne noe nattmat til marsvinet,han sitter og roper på meg,det gjør senga og boka også,så da er det vel bare å komme seg opp av senga og begynne å gjøre noe..

2 kommentarer:

  1. Jeg antar du var fornunftig og la deg tidlig i går kveld, slik at det var "opp og hopp" i dag. Sitter med en kaffekopp og ser utover Rødehavet i det akkurat sola går opp. Et ganske fantastisk syn, her er det ikke noe skittvær nei, sol og varmt hver dag. Jeg vet at du og familien din har feriert i Sharm El Sheikh og kjenner den delen av verden, og derfor ville jeg sende en hilsen derfra. I går var jeg i Delta Sharm og spiste fiskesuppe med kammskjell, krabber, reker, calamaris, og masse annet godt oppi. Etterpå hadde vi grillet dorado og languster, jeg spiste så mye at jeg ikke kunne sove i natt og derfor sitter jeg her og skriver litt til deg. Håper Småfrøkna har kommet til hektene igjen og at du ikke har spylakner som må vaskes i dag. Jeg tror du neste har vasket nok for denne uken. Vi sees.

    SvarSlett
  2. jada Bestemor!! Jeg var snill pike og la meg i skjebelig tid i går!! Å heldige deg som er i Egypt! Det sure været her er ingenting å ha på i allefall...kos deg du,send noen solstråler til meg også!! Mye god mat også ser jeg. Skulle gjerne reist tilbake i mårra!! Kos deg! Klem.

    SvarSlett